Κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα το «Θέατρο της Κούκλας» θα δίνει παράσταση για γονείς και παιδιά με το έργο που θα παίζεται εκείνο το μήνα σύμφωνα με το εναλλασσόμενο ρεπερτόριο.
Επειδή το θεατράκι είναι μικρό πρέπει εγκαίρως να φροντίσετε για την κράτηση θέσεων.

Αρχική σελίδα Παραστάσεις Ο ΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ
Ο ΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ Εκτύπωση
 
Το έργο είναι εμπνευσμένο από το έργο του Κάρλο Κολόντι «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» 
 
Ο Ευτικός ,ένας περιπλανώμενος κουκλοπαίχτης και επισκευαστής παλιών παιχνιδιών, βρίσκει πεταμένο  και διαλυμένο σε έναν σκουπιδοτενεκέ το Πινόκιο. Τον παίρνει στο εργαστήρι του τον φροντίζει και ο μικρός κούκλος βρίσκει στο πρόσωπο του Ευτικού τον πατερούλη του τον Μαστρο-τζεπέτο.  Η κυρία Ευτικού ζητάει από τον μικρό κούκλο να τους  πει τις πραγματικές περιπέτειες του, και ο Πινόκιο αρχίζει την αφήγηση.
 
Είναι αλήθεια ότι προσπαθήσαμε όλοι μας πολύ να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και  να φτιάξουμε μια παράσταση που δίνει έναν Πινόκιο διαφορετικό από τα γνωστά  στερεότυπα, έναν  Πινόκιο που μαζέψαμε και περιθάλψαμε με αγάπη και αυτός μας διηγήθηκε αυτά που θα δείτε . Η παράσταση και μόνο η παράσταση δικαιώνει ή όχι την προσπάθεια .
 
Στην παράσταση παίζουν οι τρείς Σαρρήδες, η Σοφία , η Μίνα και ο Τάκης Σαρρής και την μουσική έγραψε ο μόνιμος συνεργάτης του «Θεάτρου της Κούκλας»,  ο Στάθης Ουλκέρογλου .
 
Το έργο απευθύνετε σε παιδιά  3 έως 12 χρόνων και μεταφέρετε και σε άλλους χώρους εκτός  θεάτρου, υπό προϋποθέσεις.